Tämä suklaapiirakka on sekoitus eri ohjeita. Kuorrutteen ohjeesta kiitos sukulaiselleni...
Piirakka on niin hyvää, ettei yksi palanen kerrallaan riitä.
Valokuvaus suoritettu yöllä ja laatu sen mukainen =( |
Ohjeesta tulee uunipeltillinen
POHJA:
6 dl sokeria
5 dl gluteenitonta jauhoseosta (sunnuntai)
2 tl vanilliinisokeria
4 tl leivinjauhetta
6 rkl tummaa kaakaojauhetta
3 dl kiehuvaa vettä
300 g sulatettua voita
4 munaa
Sekoita sokeri, jauhot, vanilliinisokeri,
leivinjauhe ja kaakaojauho keskenään. Kiehuta vesi ja sulata voi. Sekoita ne
keskenään ja hämmennä puukauhalla kuivien aineiden joukkoon. Lisää puukauhalla
sekoittaen vielä munat yksitellen taikinaan.
PAISTA 200 astetta, noin 30-35 min.
KUORRUTE:
100 g voita
6 dl tomusokeria
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
2 rkl vanilliinisokeria
6 rkl (tai enemmän) erittäin vahvaa kahvia
Sulata voi, lisää joukkoon muut ainekset. Sekoita tasaiseksi, melko löysäksi massaksi ja levitä jäähdytetyn piirakkapohjan päälle.
KORISTELU:
1 pss mini bites pätkiksiä
Laitanpa tällaisen uuniin ja otan reissuun mukaan, jotta anopillekin on jotain hyvää:) Kiitos ohjeesta! E
VastaaPoistaJa huh, kyllä tällä energiamäärällä jaksaa itsekin hiihtää! Sama
VastaaPoistaToivottavasti hiihdot sujui mallikkaasti ja energiavarastot täyttyivät tällä piirakalla. =)
PoistaKakku pitää pintansa ja maistuu hyvälle vielä kaikkien elintarvikesäädösten vastaisesti tehtyjen kaksien pakastamisten jälkeen. Kiitos vielä piirakasta! Muutkin ovat kehuneet. -Ki
VastaaPoistaHyvä, että piirakka kelpasi juhlaväelle! Ja hyvä tietää, ettei pari pakastusta tuhoa piirakkaa =)
VastaaPoista