tiistai 26. helmikuuta 2013

Mariannekakku

 
200 g voita
3 dl sokeria
3 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
3 rkl tummaa kaakaojauhetta
4 tl vanilliinisokeria
1 dl kermaa
½ pss marianne-crunchia
 
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon, koko ajan sekoittaen. Sekoita kuvat aineet keskenään ja lisää vaahdon joukkoon. Lisää samalla kerma. Sekoita viimeisenä marianne-crunch taikinaan.
 
Voitele vuoka ja korppujauhota.
Laita taikina vuokaan ja paista 175 astetta, n. 1 tunti.
 
Kakkuun kuuluisi kuorrutus, mutta tähän laitoin koristeeksi sulatettua valkosuklaata.
 
Kuorrutteen ohje:
100 g voita
1 dl tomusokeria
100 g tummaa suklaata
½ rkl tummaa kaakaojauhetta
 
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon sulatettu suklaa ja tumma kaakaojauhe. Levitä kakulle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti